Typer av staketAv John Cladwell

Typer av staketAv John Cladwell |

o Sekretess – Staket ger integritet när de placeras runt en byggnad.Landskapsarkitektur – Många gånger används staket Plankor bara för det dekorativa syftet. De används för att skilja ett område eller blomsterbäddar. De används också för att stänga i en damm eller pool.o Gränsfäktning – Dessa staket används för att definiera gränserna för en fastighet och ibland till och med elektriskt eller taggade för att avvärja inkräktare.o För områden som flygfält, fängelser, militära områden, djurparker, simbassänger, utomhusunderhållningsområden som tar ut en startavgift, explosiva fabriker och anläggningar med högspänningstransformatorer är stängsel av yttersta vikt. Typer av staket o Kedjelänkstaket kallas även trådnät. Det finns också kedjestängsel.taggtrådsstängsel.o Nätstängsel, lätta trådstängsel, kycklingtråd som används för att hålla kycklingar eller annat sådant boskap och rovdjur ute.o Kaktusstaket – Detta staket är byggt som en kaktus med metalltörnar som är mycket vassa.o Elektriskt staket – Dessa används vanligtvis i områden med hög säkerhet där de antingen vill hålla något inne eller hålla något ute. Dessa används runt fängelser och statliga strukturer. Även militära områden skyddas av antingen höga murar eller av taggtrådsstaket.o Betongstaket – Dessa är mycket hållbara och enkla att installera. De erbjuder också en hög grad av skydd.o Torrt staket eller stenstaket – Dessa används vanligtvis för jordbruksändamål.o Staket med hög draghållfasthet.o Pest retardant staket – Dessa staket är mycket användbara för att hålla oönskade skadedjur i schack.o Häckstaket – Det här är när staketet består av häckväxt. Denna växt blir tjock och har små taggiga grenar som kan vara avskräckande för alla som försöker krypa igenom.o Häckfäktning – Detta staket består av rörliga delar som kan justeras efter dina önskemål.o Palisades.o nedsänkt staket, även populärt känt som ett ha-ha staket.o Stängsel för husdjur som kallas Pet staket eller underjordiskt staket för inneslutning av husdjur.o Picket staket – Dessa är som sagt ordentligt vita staket. Naturligtvis kan de också ha andra färger och används vanligtvis för dekorativa ändamål i trädgården.o Poolstaket – Dessa används för att stänga av området runt poolen för att hålla husdjur och småbarn borta från skada.o Räckestaket – Detta kallas också stolpstaket. Dessa är vanligtvis runt huset längs vägen för att avgränsa privat egendom från trottoaren.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *